БРИШАЛКИ ЗА ПРЕД ВЛЕЗ - ОТИРАЧИ - DOOR MATS - PASTRUESE KËPUCË - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΑΛΑΚΙ ΠΟΡΤΑΣ                     
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРОГРАМ НА БРИШАЛКИ И БЕЗБЕДНОСНИ ЕЛЕМЕНТИ
САВАЛ дооел во својата програма за работење покрај бришалките како основен производствен програм, го има вклучено и сегментот на посебни сигурносни-безбедносни лајсни и траки за не лизгање (заштита од пагање и повреди). Како покарактеристични ги издвојуваме:
  • безбедносни алуминиумски лајсни со гума за надворешни скали
  • безбедносни алуминиумски лајсни со гума за коси рампи за хендикепирани лица
  • сигурносни нагазни самолепливи траки од “корунд“ во црна или друга боја за полирани газишта во внатрешноста на објектите од светски реномирани производители 3М и HESKINS
  • посебни специфични самолепливи траки со “флуореценција “ за обележување на правци за движење- брзо напуштање на објектот (противпожарни скали, на хотели, студенски домови, концертни сали, дискотеки, и спортски сали, и други) во момент кога ел. енергија е исклучена и е невозможно користење на лифт (пожар, земјотрес или др.)
  • посебни самолепливи траки за мокри зони( базени, купатила, бањи и др.)
  • одредени самолепливи траки со алуминиумска основа кој се аплицираат на метални ребровани скали за неприлизгување - разни градежни машини, оџаци, магацини и др.
  • наше аплицирање според шаблон и проект
  • подршка на “логистика“ во производни хали и погони за одбележување на правци на движење и распоред на машини.
Се останато за што нашите клиенти ке пројават интерес е се однесува на поден сегмент.

САВАЛ дооел заради задоволување на одредени барања на своите деловни корисници усвои-прифати предизвик за вметнување на ЛОГО (заштитен знак на компанијата) во три типа (од 14 ) текстилни бришалки со различна дебелина.

Може да биде реализирано речиси било какво лого на компанијата од тон картата на материјалот CAT и FAN со дебелина од 15мм или 11мм. За истото е потребно да се достави лого во формат *.jpg, *.pdf, *.cdr, *.ai.

По усогласувањето на понудата логото се изработува по систем на сечење со материјалот со воден млаз под голем притисок . Истото тоа се повторува на материјалот со друга боја од кој исеченото парче се вметнува во прво сечениот материјал. На крај целата бришалка се лепи на посебна подлога заради оформување на стабилна врска на двата материјал. Во случај на двобоен лого може за поевтина цена да се изработи уште една бришалка со контра боја лого. Логото може да биде изработено со максимална големина од 3 х 2 метри.Во прашање е се извонредено издржливи материјали.

Како посебна можност за изработка на повеке бришалки за чевли со еднакво лого и со одредени стандардни димензии а сепак по поевтина цена на единица бришалка (банки, трговски,ланци,хотели, бутици и др.) Нудиме изработка на LOGO бришалки кои можат да се перат и ги имаат следните технички параметри:

Димензија:
40 x 60, 50 x 70, 60 x 85, 70 x 100, 85 x 115, 85 x 145,115 x 180, 115 x 200, 150 x 200, 150 x 240, 150 x 250

Висина: 8,5 мм

Материјал: Полиамид 6,6

Тежина: 2,2 кгр /м2

Ивица: 15 мм

Намена:
Многу квалитетна бришалка за комерцијални простории на банки, ресторани,продавници и др. Исто може да бидат користени како мали итисони во соблекувални или гардероби на бутици.

Одржување:
Бришалките можат да се перат на 40оЦ (цца 200 перења). Инаку имаат висока стабилност на бои и голема апсорбција на вода до 6л/м2 .


VO IZRABOTKA
VO IZRABOTKA

 © SAVAL 2018 

Developed by WebSolution
Посети: